HR6081 Grafit Velúr Támla Nélküli ülőke

Gyártó: Votana
  • HR6081 Grafit Velúr Támla Nélküli ülőke
  • HR6081 Grafit Velúr Támla Nélküli ülőke
  • HR6081 Grafit Velúr Támla Nélküli ülőke
  • HR6081 Grafit Velúr Támla Nélküli ülőke
70 000,00 Ft
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Elegáns, glamour stílusú ülőbútor. Kényelmes, széles ülőrész finom velúr kárpitozással. Stabilitása a krómozott, erős fém lábaknak köszönhető. Elegáns küllemének csipetnyi extravaganciát kölcsönöznek az apró szegecsek. A legapróbb részletekig tökéletes gondossággal készült. Ez a nem hétköznapi bútordarab ízléses kiegészítője lehet bármilyen belső térnek, legyen szó szalonokról, irodákról, várótermekről vagy fodrászatokról.

- A padok teljesen újak
- velúr anyagú kárpitozott ülés
- krómozott lábak
- ülésszélesség - 60 cm
- ülésmélység - 40 cm
- teljes hossz - 120 cm
Technikai jellemzők:
A karosszék színe:
grafit
Alaptípus:
székláb
Alapszín:
ezüst
Ülés anyaga:
velúr
Elérhetőség:
Is

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti # belül. 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket #nyi időn belül. 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése
Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok a(z) #val/vel összhangban kerülnek feldolgozásraadatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Vigyázunk adataira

A webshop sütiket használ bizonyos szolgáltatásokra vonatkozóan, adatvédelmi irányelveink szerint. Az adatok tárolásának és hozzáférhetőségének feltételeit a böngészőbeállítások között tudja korlátozni.

Csukd be
pixel