HR1801K Sötétzöld Modern Velúr Szék Arany lábbal

Gyártó: Votana
  • HR1801K Sötétzöld Modern Velúr Szék Arany lábbal
  • HR1801K Sötétzöld Modern Velúr Szék Arany lábbal
  • HR1801K Sötétzöld Modern Velúr Szék Arany lábbal
29 000,00 Ft
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Termékkód:5904125497118
Könnyed, egyedi dizájn jellemzi ezt a velúr kárpitozású széket. A stílusos varrással dekorált, széles ülés a tökéletes komfortos biztosítja, és bármilyen helyiséget egyszerre trendivé és otthonossá tesz. Az ülés teljesen körbeforgatható, magassága szabályozható. Sikkes, elegáns és kényelmes egyben.

- gázliftes ülésmagasság-állítás
- 360°-os üléstechnológia
- a székgörgő gumírozott futófelületű, így nem karcolja meg a parkettát
- vadonat új bárszékek
- ülés szélesség - 46 cm
- háttámla magassága - 40 cm
- ülésmagasság min – 42 cm
- ülésmagasság max - 56 cm
Technikai jellemzők:
A karosszék színe:
SÖTÉTZÖLD
Alapszín:
Arany
Ülés anyaga:
velúr
Alaptípus:
kerekek
Elérhetőség:
elérhető

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti ennyi időn belül: 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket ennyi időn belül: 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése
Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok ezzel összhangban kerülnek feldolgozásra:adatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Vigyázunk adataira

A webshop sütiket használ bizonyos szolgáltatásokra vonatkozóan, adatvédelmi irányelveink szerint. Az adatok tárolásának és hozzáférhetőségének feltételeit a böngészőbeállítások között tudja korlátozni.

Csukd be
pixel