HR831KW Grafit modern velúr szék fekete lábbal

Gyártó: Votana
  • HR831KW Grafit modern velúr szék fekete lábbal
elérhető
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Termékkód:5905359324614
Elérhetőség: elérhető
Dostępność#Dev: elérhető

Egyedi tervezésű fotelünket a puha, kellemes tapintású velúrral borított, széles ülőrész teszi igazán kényelmessé. Bármilyen helyiség hangulatos kiegészítője lehet. Kiválóan használható fordász- és kozmetikai szalonokban, illetve irodákban is. Az ülés 360 fokban elforgatható, valamint magassága szabályozható. Egyszerre praktikus és stílusos.

- gázliftes ülésmagasság-állítás
- 360°-os üléstechnológia
- vadonat új bárszékek
- ülőfelület szélessége (belső szélesség) - kb. 68,5 cm
- háttámla magassága - 45 cm
- ülésmagasság min - 60 cm
- ülésmagasság max - 80 cm

Technikai jellemzők:
Ülés színe:
grafit
Talapzat színe:
fekete
Talapzat típusa:
négyzet alakú
Ülés anyaga:
velúr
Elérhetőség:
elérhető

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti ennyi időn belül: 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket ennyi időn belül: 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése
Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok ezzel összhangban kerülnek feldolgozásra:adatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Vigyázunk adataira

A webshop sütiket használ bizonyos szolgáltatásokra vonatkozóan, adatvédelmi irányelveink szerint. Az adatok tárolásának és hozzáférhetőségének feltételeit a böngészőbeállítások között tudja korlátozni.

Csukd be
pixel