HR8404W Halványlila modern velúr szék arany lábbal

Gyártó: Votana
  • HR8404W Halványlila modern velúr szék arany lábbal
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Termékkód:5905359326465
Rendkívül kényelmes bárszék széles ülőfelülettel, háttámlával és puha karfákkal. A fotel öko bőrből készült. Sminkszéknek is tökéletes.

- gázliftes ülésmagasság-állítás
- 360°-os üléstechnológia
- vadonat új bárszékek
- ülőfelület szélessége (belső szélesség) - kb. 54 cm
- háttámla magassága - 38 cm
- ülésmagasság min - 60 cm
- ülésmagasság max - 80 cm
Technikai jellemzők:
Ülés színe:
halványlila
Talapzat színe:
arany
Talapzat típusa:
körtalp
Ülés anyaga:
velúr

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti ennyi időn belül: 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket ennyi időn belül: 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése

Nézze meg ezt is

HC547K Fekete

HC547K Fekete

45 000 Ft
HC1015K Szürke szék arany lábbal

HC1015K Szürke szék arany lábbal

Egyszerűség az ultramodern dizájnban. Nemcsak modern, de ökéletesen illeszkedik a hagyományos stílusban díszített első terekhez is. Az elegancia és a kényelem egyedülálló ombinációja! A szépségszalonok divatos dísze lehet, de bármilyen exkluzív felszere
35 000 Ft
Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok ezzel összhangban kerülnek feldolgozásra:adatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
pixel