HR830CCROSS Fukszia modern velúr szék fekete lábbal

Gyártó: Votana
  • HR830CCROSS Fukszia modern velúr szék fekete lábbal
Új #ban/ben
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Termékkód:5906036454365
Ezt a finom velúr huzattal borított, széles ülőrésszel ellátott széket a maximális kényelem és az egyedi dizájn jellemzi. Belső felületét kristályok díszítik, elegáns megjelenésével azonnal kitűnik bármilyen helyiségben. Az ülés 360 fokban elforgatható, valamint magassága szabályozható. Megállja a helyét szépségszalonokban, fodrászatokban, irodákban, de bármilyen hagyományos berendezésű helyiséghez is illik.

- gázliftes ülésmagasság-állítás
- velúr borítású ülőrész
- 360°-os üléstechnológia
- vadonat új bárszékek
- ülőfelület szélessége (belső szélesség) - kb. 66 cm
- külső szélesség: 33-46 cm
- háttámla magassága - 46 cm
- ülésmagasság min - 44 cm
- ülésmagasság max - 60 cm
Technikai jellemzők:
Ülés színe:
fukszia
Talapzat típusa:
kereszt
Talapzat színe:
czarna
Ülés anyaga:
velúr

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti ennyi időn belül: 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket ennyi időn belül: 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése
Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok ezzel összhangban kerülnek feldolgozásra:adatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
pixel