Asztal ST040

Gyártó: Votana
  • Asztal ST040
  • Asztal ST040
  • Asztal ST040
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Az asztal tökéletesen megfelel információs pultnak vagy kiállítási standnak, de modern konyhák, éttermek, bárok, exkluzív üzletek, szépségszalonok és fodrászatok tökéletes kiegészítője is lehet. A kerek, krómozott alap elegáns megjelenést és biztos támogatást nyújt az asztalnak.

- Levegőkaros magasság állítás
- 360 fokban forgatható asztallap
- Az asztallap MDF-ből (erősített farostlemez) készült
- Az asztallap átmérője
- Króm talpazat
- Gumírozott talpazat, hogy a padló karcmentes maradjon
- A munkaasztal mérete 60cm
- Állítható magasság 80cm és 105cm között
- A talpazat átmérője 45cm
Technikai jellemzők:
Talapzat színe:
fekete
Az asztallap színe:
fekete
Talapzat típusa:
lábak

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti ennyi időn belül: 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket ennyi időn belül: 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése

Nézze meg ezt is

Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok ezzel összhangban kerülnek feldolgozásra:adatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.
pixel