HR550KW Fekete modern velúr szék arany lábbal

Gyártó: Votana
  • HR550KW Fekete modern velúr szék arany lábbal
elérhető
+ Kedvenc + Összehasonlítás
Gyártó:Votana
Termékkód:5905359323761
Elérhetőség: elérhető
Dostępność#Dev: elérhető
A fotel magas támlája és a puha velúr kárpitozás biztosítják a komfortos használatot. A gazdag szíválasztéknak köszönhetően bármilyen stlíusú belső térbe beilleszthető, legyen szó irodáról, kozmetikai szalonról, fodrászatról, vagy az Ön otthonáról. Az ülés 360 fokban elforgatható, valamint magassága szabályozható.

- borítással borított ülés
- gázliftes ülésmagasság-állítás
- 360°-os üléstechnológia
- a székgörgő gumírozott futófelületű, így nem karcolja meg a parkettát
- vadonat új bárszékek
- ülés szélesség - 57 cm
- háttámla magassága - 43 cm
- ülésmagasság min - 60 cm
- ülésmagasság max - 80 cm
Technikai jellemzők:
Ülés színe:
fekete
Talapzat színe:
arany
Ülés anyaga:
velúr
Talapzat típusa:
négyzet alakú
Elérhetőség:
elérhető

Könnyű termékvisszaküldés

Vásárolja meg a terméket, és ellenőrizze az Önnek megfelelő időben, otthon. A terméket minden ok megadása nélkül visszaküldheti ennyi időn belül: 14 nap.
Részletek megtekintése
14 nap a szerződéstől való elállásra
Az Ön elégedettsége kiemelten fontos számunkra, ezért különösebb indoklás nélkül visszaküldheti a terméket ennyi időn belül: 14 nap.
Nincs stressz!
Az olcsó visszaküldések integrációjának köszönhetően Ön stresszmentesen vásárolhat, hiszen biztosíthatjuk, hogy a visszaküldési folyamat problémamentes lesz.
Könnyű visszaküldések
Minden visszaküldés a könnyen használható visszaküldési varázsló segítségével kerül feldolgozásra a Webáruházban, amely lehetővé teszi Ön számára, hogy egyszerűen elindíthassa a visszaküldést.

A termék elérhető üzleteinkben

Ezt a terméket online rendelés leadása nélkül is megvásárolhatja az Ön környékén megtalálható üzletünkben. Nézze meg, hol van a termék készleten.
Elérhetőség ellenőrzése
Tegye fel kérdését a termékkel kapcsolatban!

Ha ez a leírás nem kielégítő Önnek, kérjük, küldje meg kérdéseit az adott termékről. Mihamarabb választ fogunk adni a feltett kérdésekre.

Az adatok ezzel összhangban kerülnek feldolgozásra:adatvédelmi irányelvek. Az adatok beküldésével, Ön beleegyezését adja az adatvédelmi irányelvekhez.

A csillaggal megjelölt mezők kitöltése kötelező.

Vigyázunk adataira

A webshop sütiket használ bizonyos szolgáltatásokra vonatkozóan, adatvédelmi irányelveink szerint. Az adatok tárolásának és hozzáférhetőségének feltételeit a böngészőbeállítások között tudja korlátozni.

Csukd be
pixel